Jun. 13, 2019

Karmalised ja vaba tahte suhted

Koos päikse säramisega ja ilma soojenemisega avanevad ka inimeste südamed.Ka romantilisi suhteid on lihtsam luua.Sageli küsitakse siis seanssidel, kas see mees või naine ongi nüüd see õige, üks ja igavene ... või siiski mitte?

Inimene võiks rohkem usaldada oma sisetunnet. Ükski suhe ei tule niisama. Kui sul on teise inimese poole tõmme, siis järelikult on mingi magnet, mis sind selle inimese poole tõmbab, miks te olete kokku saanud. Juhuseid ju ei ole ja ükski suhe ei ole nii-öelda vale. Kui sa ei proovi seda suhet ja muudkui kahtled, et äkki see ei ole ikka õige suhe, siis sa ei saagi kunagi teada, kas see oli õige või mitte. Jälgida tuleb ikkagi oma tunnet. Kui sul on selle inimesega hea, siis ongi asi õige. Mõistus võib ju öelda, et tal ei ole ikka piisavalt haridust või mida küll mu sõbrannad arvavad, kuid see ei ole üldse tähtis! Loeb see, et sinul oleks selle inimesega hea koos olla. Kui sina tunned ennast hästi, siis ei ole enam tähtis, kas tal on kõrgharidus lõpetatud või lõpetamata, kas ta on heledama või tumedama peaga, sõidab kallima või odavama autoga ... See ei oma mitte mingit tähtsust.

Sageli võib ette tulla, et mehed ei soovi end nii ruttu siduda kui seda sooviksid naised. Mehed kardavad oma vabadust kaotada, kuid see on tegelikult vaid näiline. Me ei saa oma vabadust kaotada, kui me seda ise ära ei anna. Me võime jätta suhtes üksteisele hingamisruumi ja olla ka suhtes vabad. Kuid see on tüüpiline meeste hirm, et suhtes ei saagi enam vabadust nautida. See on illusioon. Nagu selline mõtteviis, mis naistel kipub sageli olema – et ma pean leidma selle õige mehe, printsi valgel hobusel, ja siis elu lõpuni temaga koos olema. Need ajad on möödas, kus me abiellusime väga noorelt ja olime elu lõpuni koos. See ei pea ammu enam niimoodi olema. Osa suhteid on väga karmalised. Kui karma on tehtud, saab suhe läbi. Ei ole mõtet vägisi elu lõpuni koos olla. Kui õppetunnid saavad läbitud ja kaks inimest otsustavad, et neil on siiski tore koos olla ja neid õppetunde teha ning nad otsustavad siiski kokku jääda, siis ka see on võimalik. Aga siis ei juhi seda suhet enam karma, vaid nad saavad edasist elu koos luua juba vabast tahtest. Siis keeratakse nagu täiesti uus leht. Suletakse uks selle järel, mis olnud ja alustatakse puhtalt lehelt.

Karmalise suhte tunneb ära sellest, et see algab väga suure kirega, inimesel on roosad prillid ees ja külgetõmme on väga-väga suur. Sageli võib olla nii, et kui seda tüüpi suhe on möödas, mõtled sa, kuidas sa üldse suutsid selle inimesega koos olla. Sind lükatakse justkui karussellile ja sa ei saa sealt enam maha hüpata. Asjad hakkavad juhtuma, mis on karmalised, ja kõik käib nii kiiresti, et sa justkui ei saa enam öelda „Stopp!“ või et „Laske mind siit maha!“ – see rong juba sõidab. Asjad, mis on karmaliseks tasakaalustamiseks vajalikud, hakkavad järjest juhtuma. Karmasuhete pikkused võivad olla väga erinevad. Mida kiiremini inimesed asuvad seda karmat lahendama, seda kiiremini võivad need suhted läbi saada. Aga kui inimesed lükkavad muudkui neid õppetunde edasi ja süüdistavad probleemdies vaid teineteist, hakkamatagi neid asju lahendama, siis probleemid ainult suurenevad ja jamad lähevad aina hullemaks. Mida kiiremini asjadega tegelda, seda parem asjaosalistele. Näiteks ühel paaril, kes minu juures käis, oli karmaline suhe. Alguses tuli mulle info, et nad on koos maksimaalselt viis aastat, aga nad hakkasid kohe väga kiiresti tööd tegema ja nende suhe sai läbi juba aasta pärast. See suhe lõppes niimoodi, et nad tegid oma karmalised õpeptunnid läbi ja siis vaatasid üksteisele otsa ning tundsid, et neil ei ole enam kummalgi üksteise vastu tundeid. Seejärel läks kumbki oma teed. Kõik lõppes praktiliselt päevapealt.

Karmalisi õppetunde on väga erinevaid. Kui näiteks ühes elus on üks pool olnud suhtes väga domineeriv, võtnud teise õigused ära, siis nüüd võib olla vastupidi – tema partner on väga domineeriv ja pressib teda justkui maatasa. Tänapeaval teatakse siiski inimõigustest väga palju, samuti energiatest,ega lasta ennast niisama lihtsalt ohvrirolli suruda. Siis hakkabki karmaline mäng vaikselt pihta.

Kui su hing on otsustanud teatud karmat kogeda ja tasakaalustada, tuleb see karmaline suhe igal juhul, sellest me ei pääse. Kuid kui see karma on tehtud, oleme vabad endale suhet manifesteerima. Võib-olla seetõttu ongi tänapäeva inimestel mitmeid suhteid, et me saame justnagu tellida ja siis ligi tõmmata teistsuguse inimese. Kuid selleks, et teistsugust inimest ligi tõmmata, peame me ka enda sagedust muutma. Kui naine tahab endale näteks sportlikku meest, siis tuleb tal ka endal tennised jalga tõmmata ja jooksma minna. Kui tahad kohata aga vaimset meest, siis loe vaimseid raamatuid ja käi koolitustel. Leidmaks meest, kes on kahe jalaga maa peal, tuleb liikuda ja tegeleda vastavates ringkondades.

Mittekarmaline suhe tähendab suhet, kus ollakse teisega koos ikkagi vabast tahtest. Ka selline suhe võib olla kirglik, kuid ei alga siiski sellise tundega, et keegi lööb sulle nagu nuiaga pähe, lohistab ära ja juba oledki suhtes – kuidas see juhtus, ei tea. Mittekarmaline, vaba tahte suhe algab tutvumisega, sümpaatiaga – sa otsustad, et tahad proovida selle inimesega koos olla ja ka teine pool otsustab seda teadlikult. Sa tunned, et oled teinud valiku. Igal juhul tõmbab inimene talle vajalikud partnerid ligi, kes aitavad tal tema õppetunnid läbi mängida. Me oleme ikkagi magnetid ja tõmbame ligi õigeid suhteid ja neid inimesi, kellega me resoneerume.

Tavaliselt, kui inimesed minu juurde tulevad, vaatame, miks see paar on üldse kokku saanud, kas see suhe on karmaline või ei ole ja milliseid õppetunde tuleks neil veel tasakaalustada. Kui paar on lahku minemas, siis ma vaatan, kas seal on veel vaja midagi teha. Mõned suhted jäävad jällegi venima ja siis küsitakse, et miks on nii, et koos me ei saa olla, aga lahku justkui ka ei saa minna? Sellisel juhul saab samamoodi kanaldada ja vaadata, mis on need õppetunnid, mida nad ei ole veel läbinud. Samuti saab vaadata, miks ei õnnestu näiteks üksikul inimesel endale partnerit ligi tõmmata, kuigi ta tegeleb võib-olla kogu hingest manifesteerimisega. Tavaliselt on tal blokeeringuid, mis pärinevad lapsepõlvest või on ta neid endale ise loonud. Võib ka olla, et ta ei resoneeru ise absoluutselt selle energiaga, mida ta oma ellu tahab tõmmata. Siis saab sagedust tõsta ja neid blokeeringuid eemaldada, et ta mõne mehe või naise oma ellu ikkagi tõmbaks. Saab ka vaadata, kas need suhted on ka pikemas perspektiivis jätkusuutlikud. Paljud tahavad ka teada, kas sellest suhtest sünnib lapsi. Seda kõike saab vaadata, tasakaalustada ja probleemide puhul ka kanaldada, kuidas neid lahendada.

Liisi kutsumus on olla inspiraatoriks ja anda inimesele edasi talle sobivaid õpetusi, mis aitaksid inimesel ise end leida ja aidata. Kui soovid kogeda ise Liisi seanssi kirjuta liisugandi@gmail.com 

Share this page