May. 2, 2018

Inglid ja vaimsed teejuhid meie ümber

Meie ümber on kogu aeg palju vaimseid tegelasi, keda me silmaga ei näe. Kuna me elame vaba tahte planeedil, siis tuleb abi saamiseks ise nende poole pöörduda. Meie teejuhid sekkuvad ainult siis, kui on juhtumas mida sellist, mida meil ette nähtud ei ole selles kehastuses kogeda. 

Näiteks, inimene auto alla jääma, aga tal pole aeg veel lahkuda sellest kehastusest, siis keegi justkui tõmbab teda sealt ära või tuleb mingi lahendus sellele olukorrale. Muidu on aga nii, et peame ikkagi ise juhatust küsima. Osad olendid, kes meie ümber on, võivad elu jooksul vahelduda vastavalt meie elu ülesannetele, mida oleme õppida võtnud. Olen seda näinud väga palju, et õpetajad muutuvad. Mõned teejuhid on aga kogu aeg meie juures. Meie kaitseinglid on meie juures käesoleva kehastuse algusest lõpuni ega kao kuhugi. Nende poole võime küll pöörduda iga kell, olgu mure suur või väike, nende jaoks vahet ei ole. Ingleid võib olla igal inimesel erinev hulk. Näiteks Ema Teresal olid tuhanded inglid kogu aeg ümber, sest tal oli nii suur missioon. Mida raskem inimese ülesanne on, seda enam olen näinud tema ümber ingleid. Vähemalt üks kaitseingel on igaühel. Vaimsete teejuhtide tajumine on arendatav. Kuidas nendega kontakti saada, kuidas nendega suhelda, nende märguandeid märgata, seda on võimalik õppida kõigil, kel selleks tahe on. Selleks on mitmeid erinevaid viise.

Peale kaitseinglite saadavad meid veel ka vaimsed teejuhid

Needki võivad olla erinevad. Nad võivad olla meie kaaslased eelmistest eludest, ülestõusnud meistrid, budistlikud õpetajad jne. Kõik oleneb sellest, kus ja mis tasandil inimene oma elus parasjagu on. Sellist energiat, millele tema süda avatud on, inimene ligi tõmbab ja vastavalt sellele see meister või õpetaja teda siis õpetama tuleb, kui ta selleks valmis on. Kui inimene on õppetunni ära õppinud, siis võib ta tunda, et on täiesti üksi ja see ongi tõsi. Siis tulevad uued õppetunnid ja tulevad ka uued meistrid meid toetama. Ka esivanemate hinged võivad meid toetada. On küsitud, kas mu vanaema on minu ingel – ei ole, inglid on inglid, nad pole kunagi inimesed olnud. Esivanemate vaimud võivad meid jääda siia toetama. Paljud tajuvad oma vanavanemate lähedalolu, neilt saame abi ja nõu küsida. Seejuures tuleb teada, mida küsida. Kui küsime näiteks vanaema käest, kes oli hasartmängusõltlane, finantsnõuannet, siis ei tasu seda nõuannet väga tõsiselt võtta. Kui vanaema oli aga hea küpsetaja, siis voib temalt inspiratsiooni saada õunakoogi tegemiseks, miks mitte. Esivanemad toetavad meid oma elukogemusega.


Mida puhtamas ja kõrgemas vibratsioonis oleme, seda selgemini oma vaimseid saatjaid tajume

Erinevates sagedustes on erinevad tegelased. Teatud tasanditel on inglid, teatud tasanditel ükssarved, edasi tulevad lohed... Vaimse kasvu võimalused on lõputud ja see on nii huvitav. Otsa see ei lõpe. Kui võtad oma õppetunnid vastu ja tõstad oma vibratsiooni, siis läheb aina põnevamaks. Igalühel on omad teemad, mõni näeb ja tajub ingleid, teisel on side väeloomaga, mõnel vanaemaga ja nii edasi. Mõni usub ainult seda, mida ta näeb ja katsuda saab, tema hingel on just sellist kogemust vaja ja see on tema reaalsus. Kõigil meil on ka selliseid elusid olnud, kus oleme tegelenud elamisega oma füüsiliste tajude pinnalt ja pole tajunud mitte midagi nähtamatut. Selliseid inimesi on praegugi väga palju, küll ja veel. Ka sellisel inimesel on kaitseinglid ja teejuhid, kes vaikselt tegutsevad vastavalt inimese hinge kokkulepetele teiste hingedega. Kõigil on hinge kokkulepped kellegagi kokku saada, midagi ära teha, kuskile jõuda oma elus, inglid korraldavad neid kokkulepitud asju niiöelda „juhuste” kaudu. Kogu aeg nad vaikselt toimetavad ja loomulikult nad soovivad armastavalt, et kõik läheks kergelt, lihtsalt ja hästi. Kui meie teeme nö vigu ja valime raskema tee, siis nemad vahele ei astu. Nad on kaastundlikult meie kõrval ja olemas ning püüavad toetada, anda meile võimalusi jõuda rajale tagasi. Kõik on meie endi kätes. Lihtsalt nemad püüavad näidata meile lihtsamat, armastuseküllasemat teed. Nad ei ütle kunagi, mida me tegema peame. Tihtipeale inimesed küsivad, et las kaitseingel ütleb, et mis ma tegema pean. Seda ei ütle mitte kunagi ükski kaitseingel. Me olemegi tulnud kogema vaba tahet. See ongi sellel planeedil elamise mõte, et me saame siin vabast tahtest kõike teha.

Peale valguse vägede on olemas ka tumedad jõud

Sellel, et inimene mustade jõududega kontakti loob, peab olema mingi põhjus. Kui inimene on vihane ja negatiivselt meelestatud, siis tõmbab ta sarnast energiat ligi ja nad saavad temaga ühenduda. Või on juhtunud midagi, et inimene on katki, siis egregoril on lihtne teda oma võimusesse haarata. Siis haarab inimene alkoholi või narkootikumide järele. Need on suured egregorid või deemonid, mis inimese siis alla neelavad. Sellepärast soovitan ühelegi alkoholi või narkouimas inimesele mitte raviseanssi teha või valgust saata, sest see läheb valesse kohta. See inimene ei saa sealt mitte midagi, kõik läheb jõule, kes teda valitseb. Egregori küüsist pääsemiseks peab inimesel olema soov. Mõni hing soovibki kogeda maist põrgut, viha, kurjust, kõiki neid tumedaid tundeid ja kui ta ühel hetkel enam ei jaksa ja enam ei taha, siis sellest hetkest saab muutus hakata toimima. Kui peres on selline probleemne inimene ja kõik püüavad teda päästa, siis ei saa teda tegelikult aidata, kui inimene ise ei soovi. Võime pakkuda igasuguseid asju välja, aga „klõps” peab inimese enda sees ära käima ja alles siis saab teda aidata. Inimene ise tajub, et ta enam ei taha. Mõni valibki veeta terve elu madalamas sageduses ja tunda kõiki madalaid tundeid, see on tema õigus ja tema valik.


Kui mõõt on täis, siis ei pruugi sealt olla väga kerge välja pääseda

Sellisel juhul tasub kindlasti spetsialistilt nõu küsida. Eestis on palju häid terapeute ja tervendajaid, kes aitavad inimese „august välja”. Osad tervendajad ongi sellele spetsialiseerunud ja oskavad inimese ära puhastada ja egregoridest ära lõigata, sidemed nendega katkestada. Sellisel juhul tasub tõesti abi küsida, sest ise on seda väga keeruline teha. Kui inimene abi vastu ei võta, siis tuleb tema valikut aktsepteerida. Sellisel juhul ei saagi teda keegi teine aidata. Muidugi on raske näha ja taluda, kui lähedasel inimesel ei lähe nii hästi kui me sooviksime. Siis tekib küsimus, kes seda soovib, kas sinu ego soovib, et kõik oleksid rahulikud ja õnnelikud sinu ümber või kes seda soovib? Tingimusteta armastus on see, et me aktsepteerime kõike, nii head kui halba, nii ilusat kui koledat, nii iseenda sees kui teiste sees, sellisena nagu see on. Ja kui minule üldse see ei sobi, siis mina armastan iseeend nii palju, et eemaldun, suhtlen teiste inimestega, säästan ennast. Peame ka ennast austama ja aktsepteerima ning vaatama, et mul oleks hea. Eluterve egoism on väga teretulnud. Hea inimene olla tahtmisest ei võida keegi. Palju kurdetakse, et miks mul on nii raske elu, ma olen ju hea inimene. Nad ei mõista, et kui teed teiste eest asjad ära ja nii nagu teistele meeldib, siis võtad teiste õppetunnid ära ja jätad oma õppetunnid õppimata. Elu lihtsalt ongi kehv sellepärast, et näidata, et halloo! sa oled valel teel! Tuleb keskenduda enda asjadele, mis sulle meeldivad, mis sinu seest tahavad välja tulla, mitte lahendada teiste probleeme. Teine asi on siis, kui keegi abi palub. Siis tuleb tunnetada, kas ma oskan teda aidata. Kui mul on vahendeid ja võimalusi, oskusi, siis on loomulikult väga tore, kui saame neid jagada, aga kui me ei oska seda teha, siis on väga aus ja ilus seda välja öelda. Tähtis on olla aus.

Armastusega

Liis Ugandi

Kui soovid tutvuda oma maagiliste teejuhtidega oled oodatud koolitusele

"Tunne oma maagilisi teejuhte" 10.11.2018 k11:00-18.00. 

Osaluspanus registreerides enne 31.10.2018 on 95 eurot,
hiljem 111 eurot.

Registreerimine koolitusele ja kõik küsimused on oodatud
liisugandi@gmail.com, 5139436

www.keskpaike.com

Share this page